FLYTTSTÄDNING OCH RÖJNING

POPULÄRA HEMTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig?

- Veckostädning
- Gräsklippning
- Trädgårdstjänster
- Fönsterputsning
- Hemtjänst
- Social samvaro
- Barnpassning
Stacks Image 5647
När vi utför våra flyttstädningar så är vårt mål att det skall vara enkelt för dig. Därför har vi med oss allt som behövs för att städa ut din lägenhet eller villa. Våra pensionärer är noggranna och riktigt gamla proffs på att städa och putsa. Vi gör ett totalåtagande till dig med flyttstädning och fönsterputsning m.m.
Du godkänner alltid flyttstädningnen. Som en del av vår kvalitetssäkring så skall du som kund alltid godkänna timrapporten. På så sätt kan oklarheter klaras ut innan fakturering. Tryggt och överskådligt för dig som kund :-) Jag vill beställa flyttstädning
Hjälp med röjning i förråd m.m
Vindar, förråd och likände utrymmen kan vara krävande att städa ur. Vi kan hjälpa till med att rensa även där. Välkommen att hyra våra pigga städare för ditt uppdrag.
Borttagande av lampor m.m.
Vill du att vi hjälper dig med nedmontering av armaturer. lampor, kristallkronor eller liknande så gör vi så klart även det. Du kan till och med anlita oss för att tapetsera om inför försäljningen eller flytt. Praktisk!
Försäkringar för dig och städaren
För att du som kund skall kunna känna dig trygg med att anlita Seniorkraft så har vi fulla försäkringar. Dessa täcker både eventuella skador hos dig och även för personskador på våra pensionärer.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!