FASTIGHETSSERVICE OCH SKÖTSEL

POPULÄRA FÖRETAGSTJÄNSTER
Närliggande kompetenser från Seniorkraft som kanske
också intresserar dig:

- Företagsstädning
- Fönsterputsning
- Ekonomi och administration
- Kontorsservice
- Snickare
- Målare
- Elektriker
- Rörmokare
- Snöskottning och sandning
Stacks Image 6564
Har du fastigheter så vet du att de behöver tas om hand. Vill du få det enkelt åtgärdat så kontaktar du oss på Seniorkraft. Våra pensionärer ser till att dina fastigheter sköts och underhålls på bästa sätt. Vi kan erbjuda dig en enkel och kostnadseffektiv lösning inom det mesta som rör dina fastigheter.
Seniorkraft erbjuder dig som fastighetsägare eller bostadsrättsförening flexibla villkor och möjligheter för att se till att dina hyresgäster och fastighetsvärden trivs och bevaras. Våra pensionärer har ett helt livs erfarenhet av att arbeta och de vet hur man uppträder och vilka krav som finns. Med oss får du en erfaren och trygg partner som kan lösa det mesta åt dig och dina anläggningar. Klicka här för att beställa hjälp.
Trappstäd och kontorsstädning
Vi ser till att dina ytor är rena och fina. Anlita oss så får de en erfaren pensionär som städar dina trappor, kontor m.m. som man gjorde förr. Vi är flexibla för arbetstider och perioder. Sommar som vinter. Vi tar inga semestrar. Tryggt och flexibelt för dig :-)
Allt i allo
Via vår företagsbemanning får du mesta möjliga erfarenhet via våra pensionärer. Låt oss sköta allt småfix på era fastigheter så kan ni ägna er åt viktigare frågor. Vi har en stor kompetens inom många olika yrkesområden som kan stärka upp vid specialarbeten. Med oss får du en trygg partner :-)
Gräsklippning och yttre miljöer
Vi fixar rabatter, beskär träd, målar om, klipper gräs, skottar snö m.m. Väljer du oss som leverantör att se till dina utter milhör så kommer du att få ett smörgåsbord att välja ifrån av erfarna pensionärer som vill hjälpa dig :-)
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!