HYR EN MURARE

POPULÄRA HANTVERKSTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig:

- Målare
- Tapetserare
- Takläggare
- Elektriker
- Rörmokare
- Kakelsättare
- Snickare
Stacks Image 5255
Lagning av spisstock m.m
Behöver du hjälp med att renovera gamla spisar eller ugnar så kan du anlita våra murare för detta. Vi kan komma med förslag och åtgärder som gör att din gamla installation blir fullt fungerande igen. Arbeten kan ske både i hemmet eller i sommarstugan. Välkommen att hyra en pensionär från oss :-)
Lagning av husfasader, trappor och murar
Efter vinterns isexpansioner så kan fasader och murar ha utsatts för stora påfrestningar och kan behövas en översyn och renovering. Vi kan hjälpa dig att få till dina trappor eller murar så att det ser snyggt ut igen. Välkommen att hyra en murare från oss :-) Jag vill beställa en murare
Du kan även få hjälp med
- Kakling i kök
- Kakling i badrum
- Stenläggning
- Fasadputsning
- Skorstenar
- Öppna spisar m.m.
Du godkänner alltid arbetet muraren utfört
Som en del av vår kvalitetssäkring så skall du som kund alltid godkänna timrapporten. På så sätt kan oklarheter klaras ut innan fakturering. Tryggt för dig som kund.
Försäkringar för dig och muraren
För att du som kund skall kunna känna dig trygg med att anlita Seniorkraft så har vi fulla försäkringar. Dessa täcker både eventuella skador hos dig och även för personskador på våra pensionärer.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!