HYR EN MÅLARE

POPULÄRA HANTVERKSTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig:

- Rörmokare
- Tapetserare
- Takläggare
- VVS
- Murare
- Elektriker
- Snickerier
Stacks Image 5286
Med Seniorkraft´s noggranna och erfarna målare, kan du få hjälp med allehanda måleriarbeten. Målaren har handverktyg med sig för enklare jobb. Krävs det maskiner, ställningar eller andra specialverktyg så får du som kund tillhandahålla det eller så hyr vi det för uppdraget.
Vill du köpa material själv eller leja våra målare att göra det åt dig? Du bestämmer hur. Välkommen att nyttja ett helt livs erfarenhet!
Vi redovisar alltid all tid så att du får godkänna debiteringen innan en faktura skickas till dig. Tryggt och enkelt :-)
Jag vill beställa en målare
Målningar utomhus
Vi målar om ditt hus eller sommarstuga. Vi gör allt i från bättringsjobb på vindskivor m.m till att måla om hela fasaden och huset. Hyr en erfaren målare från oss så får du jobbet gjort.
Målning inomhus
Vill du måla om i vardagsrumstaket, källaren eller i hallen? Inga problem. Anlita en erfaren målare som utför de önskemål du har i ditt hem eller stuga. Ett nymålat tak kan göra underverk för ett rum.
Specialarbeten Måleri
Vi erbjuda även specialistkompetens inom t.ex.fönster och dörrmålning vilket kräver en noggrannhet och erfarenhet som bara tiden ger. Hyr en målare från oss och få jobbet gjort.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!